GRASS-Wiki/ro

From GRASS-Wiki
< GRASS-Wiki
Revision as of 03:43, 15 September 2010 by MilenaN (talk | contribs) (bump to modern version)
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to navigation Jump to search
Grasslogo vector small.png

Bine ați venit la Wiki-ul utilizatorilor GRASS GIS

Sistemul Suport pentru Analiza Resurselor Geografice, cunoscut în mod curent ca GRASS GIS, este un Sistem Informațional Geografic (GIS) utilizat pentru gestionarea și analiza datelor geo-spațiale, prelucrarea imaginilor, producerea de grafice/hărți, modelare și vizualizare spațială. Actualmente GRASS este utilizat în cadrul unor inițiative academice și comerciale în toată lumea, precum și de către agenții guvernamentale și companii de consultanță în domeniul mediului. GRASS GIS este un proiect al Open Source Geospatial Foundation. Acest WIKI oferă platforma oficială pentru comunitatea utilizatorilor din cadrul proiectului GRASS GIS. Pentru exemple de analiză, vedeți Galeria GRASS GIS.

În cadrul acestui Wiki, puteți obține dar și contribui cu informații, documente și programe add-on. Pentru a edita, este necesar mai întâi să vă înregistrați și să vă autentificați ca utilizator (vezi link-ul de sus-dreapta).

Documentație și suport pentru utilizatori

Comunitatea


Faceți-vă o impresie în direct despre distribuția spațială a utilizatorilor GRASS GIS. Dacă folosiți o instalație GRASS GIS, vă invităm să vă introduceți datele de utilizator aici.
OSGeo 220pix.png
OSGeo Foundation Project

Dezvoltare

Project Metrics provided by Ohloh. {{#ohloh: account=3666}}